6/12/12

Υπηρεσίες Σχεδιασμού, Εγκατάστασης και Συντήρησης ανελκυστήρων

Οι ανελκυστήρες αποτελούν κρίσιμο στοιχείο, για τη βέλτιστη λειτουργία και αποδοτικότητα των επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

Εγκαταστάσεις που από τη φύση τους (μέγεθος, υψηλά λειτουργικά φορτία με αυξομείωση εντάσεων, τις διευρυμένες ανάγκες εξυπηρέτησης ατόμων και φορτίων, την αναζήτηση βελτιστοποίησης της λειτουργίας, την ανάδειξη της εικόνας, την ασφάλεια και υγιεινή των πληθυσμών τους) απαιτούν συστήματα ανέλκυσης υψηλής αξιοπιστίας.

Η Manifest με αφετηρία την ασφάλεια παρέχει Ολοκληρωμένες Λύσεις Σχεδιασμού, Εγκατάστασης και Συντήρησης ανελκυστήρων σε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας και απαιτήσεων.

Ανελκυστήρες παντός τύπου και λειτουργίας:

  • Ατόμων και φορτίων.
  • Μηχανικούς ανελκυστήρες με απλό σύστημα λειτουργίας ή μηχανικούς ανελκυστήρες, με αυτόματο σύστημα λειτουργίας και αυτόματο απεγκλωβισμό σε διακοπές ρεύματος.
  • Υδραυλικούς ανελκυστήρες.
  • Ανελκυστήρες μειωμένου βάθους και ύψους ή με κατασκευαστικές λύσεις που υπερβαίνουν αρχιτεκτονικούς και κατασκευαστικούς περιορισμούς.

Αλλά και συστήματα ανέλκυσης για οριζόντιες ή κάθετες μεταφορές ατόμων ή φορτίων:

  • Ανυψωτικές πλατφόρμες.
  • Επικλινείς ανελκυστήρες.
  • Κυλιόμενες κλίμακες.
  • Διαδρόμους.
  • Συστήματα ανύψωσης και στάθμευσης αυτοκινήτων (οριζόντια και υπό κλίση για αντιμετώπιση όλων των περιορισμών) αλλά και ειδικές λύσεις parking με περιστροφή (pivot).


Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι ανελκυστήρες ειδικών χρήσεων (ΑΜΕΑ):
Αναβατόρια και πλατφόρμες σκάλας, εσωτερικής ή εξωτερικής, ευθυγράμμισης ή με καμπύλη, για αναπηρικό αμαξίδιο ή κάθισμα, με λειτουργικό σύστημα οδήγησης, βασισμένα σε συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Με προσανατολισμό στην ασφάλεια και στην απρόσκοπτη λειτουργία, σχεδιάζουμε, εγκαθιστούμε και συντηρούμε ανελκυστήρες υψηλής απόδοσης, αξιοπιστίας, εξοικονόμησης ενέργειας, ως λύσεις σε εναλλακτικές επιλογές και καινοτομίες.

Επιλέγουμε πιστοποιημένα προϊόντα είτε ως συστήματα, είτε ως μηχανισμούς, υποσυστήματα, εξαρτήματα, μέρη, ανταλλακτικά κλπ.

Με ολοκληρωμένες λύσεις, καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο και τη σφραγίδα Ολικής Ποιότητας της Manifest, υποστηρίζουμε τις εγκαταστάσεις.

περισσότερα: www.manifest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου