10/4/13

Πλύσιμο Μοκετών

Προδιαγραφές Καθαρισμού Μοκετών:

Απομάκρυνση Ξηρών Ρύπων
Η απορρόφηση και ανόρθωση πέλους είναι η πιο βασική μέθοδος καθαρισμού.Έχοντας υπ’όψιν ότι μέχρι και το 70% των ρύπων που υπάρχουν στο χαλί μπορούν να απομακρυνθούν με την απορρόφηση. Είναι περίεργο που δίνεται τόσο λίγη προσοχή σε αυτή την διαδικασία.Η απορρόφηση μπορεί να γίνει με μια καλή απορροφητική σκούπα επαγγελματικού τύπου.


Ενδιάμεσος Καθαρισμός
Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί περιστροφική μηχανή και βούρτσα. Μετά από μια καλή απορρόφηση της σκόνης το χαλί τρίβετε με διάλυμα σαμπουάν (shampoo) με βούρτσα. Το σύστημα αυτό είναι σχετικά οικονομικό με μεγάλη τριβή και βαθύ καθαρισμό που επιτυγχάνει καλά καθαριστικά αποτελέσματα.

Βαθύς Καθαρισμός
Περιστροφική / Extraction:Η μέθοδος αυτή είναι παρόμοια με τη μέθοδο shampoo με την διαφορά ότι ένα σύστημα απορρόφησης έχει προσαρμοστεί στην περιστροφική μηχανή για να απορροφά το shampoo. Συνήθως ξεχωριστή μηχανή extraction χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση του shampoo.

Μέθοδος ψεκασμού - απορρόφησης
Αυτό το σύστημα προϋποθέτει το ψεκασμό ζεστού νερού με απορρυπαντικό στην επιφάνεια αλλά και μέσα στο χαλί. Ταυτόχρονα το διάλυμα και η βρωμιά απορροφούνται μέσω της υγρής απορρόφησης σε ένα κάδο βρώμικων υγρών που έχει η μηχανή. Το σύστημα αυτό είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος για την αποτελεσματική απομάκρυνση της βρωμιάς.
Η υπάρχουσα τεχνολογία αυτών των μηχανών έχει την δυνατότητα μεγάλης παραγωγικότητας αλλά και ελάχιστων κατάλοιπων στο χαλί με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιούνται κατάλληλα απορρυπαντικά. Η μέθοδος αυτή προϋποθέτει εμπειρία και εκπαίδευση μια και μπορούν να παρουσιαστούν προβλήματα στο χαλί από υπερβολική υγρασία ή από λάθος εξοπλισμό.

Αποτελέσματα Καθαρισμού Μοκέτας:
  • Τα αλλεργιογόνα που βλάπτουν την υγεία μειώνονται ουσιαστικά.
  • Τα βακτηρίδια εξολοθρεύονται.
  • Απομακρύνει τις ανεπιθύμητες οσμές.
  • Απομακρύνει λεκέδες – χωρίς στίγματα.
Περισσότερα : www.manifest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου