11/4/13

Υπηρεσίες Catering

Καθιερωθήκαμε με σημείο αναφοράς, τα επιχειρηματικά events, με φρέσκες ιδέες και δημιουργικότητα, με μοναδικές εμπειρίες γεύσεων και εξυπηρέτησης, στοχεύοντας να ξεπερνούμε τις προσδοκίες σας.

Δίνουμε τον τόνο και το χρώμα της επαγγελματικής σας ταυτότητας, συνεισφέροντας στην ενίσχυση των επαγγελματικών σας στόχων, μεταφέροντας το μοναδικό πνεύμα της επιχείρησης σε κάθε event.

Απολαμβάνετε εσείς και οι καλεσμένοι σας γευστικά ταξίδια σε μοναδικές μυρωδιές και εμπειρίες φιλοξενίας, αντίστοιχες για κάθε ξεχωριστή περίπτωση επειδή η αξία του αυθεντικού είναι αξεπέραστη.

Με ένα σύνολο χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, με εκλεκτά εδέσματα, επαγγελματική αφοσίωση, πληρότητα υπηρεσιών, με γρήγορη, ποιοτική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

Υπηρεσίες εξυπηρέτησης καθορισμένες που προσαρμόζονται συνεχώς σε νέες απαιτήσεις, με ευέλικτες λύσεις στο conceptτης εκδήλωσης, με εξειδίκευση και σχηματοποίηση των αναγκών.

Γιατί οι ανάγκες εξελίσσονται και διευρύνονται συνεχώς, απαιτώντας νέες πινελιές στον καμβά των events.

Γιατί κάθε επιχειρηματικό eventαποτελεί για τη Manifest δημιουργική πρόκληση για πρωτογενές και πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Αντίστοιχα στην οργάνωση και διαχείριση μονάδων εστίασης ή στη διανομή εδεσμάτων προσυμφωνημένου menu σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, ανταποκρινόμαστε με λύσεις, ακόμα και κάτω από δύσκολες και απρόβλεπτες συνθήκες.

Με μακροχρόνιες σταθερές και υποδειγματικές συνεργασίες παρέχουμε εναλλακτικές λύσεις διατροφής, σύμφωνα με τις γευστικές επιθυμίες και προτιμήσεις, αλλά και τις διακυμάνσεις τω εποχικών διατροφικών αναγκών.

                                                                                                               Περισσότερα : www.manifest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου