11/4/13

Κτισίματα

Αναλαμβάνουμε εργασίες κτισίματος δρομικού τούβλου (δωδεκάοπου) για εσωτερικούς χώρους, για εξωτερικές τοιχοποιίες, για πυλωτές, στηθαία ταράτσας κλπ μπατικό (ψαθωτό), είτε για απαιτητικά χτισίματα πέτρας, τούβλινων, τσιμεντόλιθων, alfablock, Ytong, κισσηρόλιθων κλπ.

Λίγα Λόγια για το Ytong
Πρόκειται για ελαφρύ υλικό, θερμομονωτικό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χτίσιμο διαμερίσματος, «πανωσηκώματα», ορόφους, προσθήκες χώρων, στηθαία ταράτσας, για εσωτερικά χωρίσματα σε ανακαινίσεις.
Από υλικό (πορομπετόν) με πολυάριθμες κυψέλες αέρα, με δυνατότητα παραγωγής σε ακριβείς διαστάσεις, με εξαιρετικές ιδιότητες θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, υγραντίστασης και μηχανικής αντοχής, με χαμηλά βάρη στην στατικότητα, κατατάσσεται στα κορυφαία υλικά δόμησης, με ταχύτητα εργασιμότητας, μεγάλη διάρκεια ζωής και οικονομίας.
Είναι δομικό υλικό κατάλληλο για εφαρμογές σε δύσκολους αρχιτεκτονικούς σχεδιασμούς και σύνθετη λειτουργικότητα, καθώς μπορεί να υποδεχτεί μεγάλα φορτία, παρά το μικρό του βάρος.
Ανθεκτικό στην υγρασία, στον παγετό, δεν αποσυντίθεται εύκολα, εύχρηστο στην κοπή, ανθεκτικό στην πυρκαγιά (διάδοση πυρκαγιάς – κατηγορίας Α1).
Η υιοθέτησή του βελτιώνει τα χαρακτηριστικά μιας οικολογικής εγκατάστασης.

                                                                                                               Περισσότερα : www.manifest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου