11/4/13

Τοποθέτηση Ψευδοοροφών

Ψευδοοροφές Ορυκτών Ινών και Μεταλλικών
Με τη δημιουργία επισκέψιμων οροφών, ορυκτών ινών και μεταλλικών, επιτυγχάνουμε με ταχύτητα και οικονομία, αισθητική αναβάθμιση και λειτουργική βελτίωση της εγκατάστασης, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.
Η διάταξη των πλακών με το μεταλλικό σκελετό και το μηχανισμό ανάρτησης παρέχει σταθερή κατασκευή με εργονομικά πλεονεκτήματα.
Η επιφάνεια των πλακών είναι καλαίσθητη, πορώδης, λεία ή ανάγλυφη με δυνατότητα βαφής.

Με τις ψευδοροφές ορυκτής ίνας επιτυγχάνουμε:
Υψηλή ακουστική, ηχομόνωση και ηχοαπορρόφηση, αντοχή στη μηχανική καταπόνηση, αντιμικροβιακή προστασία, πυραντοχή, υγροπροστασία και οικολογική πιστοποίηση.
Κατασκευάζονται με πρώτη ύλη τον ειδικά επεξεργασμένο ορυκτό βάμβακα, ο οποίος προέρχεται από τη θερμική κατεργασία οργανικών κ αι ανόργανων υλικών, ακολουθούμενη από σειρά διεργασιών.

Ψευδοοροφές Γυψοσανίδας
Με τη δημιουργία ψευδοοροφών γυψοσανίδας, παρέχεται η σχεδιαστική ευχέρεια δημιουργίας επιπέδων κεκλιμένων, καμπυλωτών ή θολωτών οροφών, σε απεριόριστες εφαρμογές σχεδίων, με ηχομόνωση, θερμομόνωση και βελτιωμένη αισθητική του χώρου.
  • Ψευδοοροφές Μεταλλικές
  • Ψευδοοροφές αυτοφερόμενων λωρίδων (αλουμινίου ή χάλυβα), με πανέλα, διάτρητα ή μη, μήκους 3m, με ηχοαπορροφητικότητα από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα, με πολυεστερική βαφή φούρνου.
Με εύκολο σύστημα «κουμπώματος» (μεταξύ τους), χωρίς φέροντες οδηγούς, χωρίς να δημιουργούν σκοτίες, εύκολα σε συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση (για λόγους συντήρησης) και χωρίς να προκύπτουν φθορές από την επανατοποθέτηση.
Ψευδοοροφές ανοικτού τύπου, κατακόρυφων λεπίδων (λαμέλες) αλουμινίου ή χάλυβα.
Ιδανική λύση για μεγάλους χώρους (αεροδρόμια, χώρους αναψυχής κ.τ.λ.) καθώς και για χώρους με ιδιαίτερες ανάγκες εξαερισμού, πυρασφάλειας και επεμβάσεων συντήρησης στις εγκαταστάσεις Η/Μ.

Ελαστικές Ψευδοοροφές
Η ελαστική οροφή τοποθετείται-τεντώνεται πάνω σε ένα πλαίσιο από PVC ή αλουμίνιο που εδράζεται περιμετρικά της οροφής.
Μετρούνται οι ακριβείς διαστάσεις του χώρου και στη συνέχεια όλα τα στοιχεία προκατασκευάζονται .
Χάρη στην ελαστική και σταθερή φύση του συστήματος, μπορούν να προκύψουν σχέδια (κουρμπαριστά, θόλου, κύματα κ.τ.λ.) και εκτυπώσεις με απεριόριστες δυνατότητες.
Υπάρχουν σε εκδόσεις ματ, σατινέ, σουέντε οροφές, γυαλιστερές, διάφανες, φωτοδιαπερατές.
Οι ελαστικές οροφές είναι ιδανικές για χώρους με υψηλή υγρασία, με απαιτήσεις ποικιλίας χρωμάτων και δυνατότητες τρισδιάστατων σχεδίων.
Παραλλαγή ελαστικής είναι οι πλάκες ψευδοροφών από υαλοβάμβακα, επικαλυμμένη με λευκό, ανάγλυφο P.V.C. ή αντίστοιχα με βαμμένη επένδυση υαλοπλέγματος.

                                                                                                               Περισσότερα : www.manifest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου