11/4/13

Τοποθέτηση Χωρισμάτων

Αλουμινίου
Λύση ταχύτητας για κάθε επαγγελματική εγκατάσταση. Συμβατή με τα συστήματα ξηράς δόμησης και γυψοσανίδας. Υποδέχεται μονούς και διπλούς υαλοπίνακες με ενδιάμεσες περσίδες, και εσωτερικό μηχανισμό ελέγχου κλίσεων. Διαθέτουν άριστη εφαρμογή και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.


Γυψοσανίδας
Συστήματα τοιχοποιίας υψηλής λειτουργικότητας, με γυψοσανίδες σε μεταλλικό σκελετό. Παρέχουν πλεονέκτημα ηχομόνωσης, θερμομόνωσης και πυραντοχής. Επιπλέον παρέχουν επιφάνειες έτοιμες για βαφή, τοποθέτηση ταπετσαρίας, διακοσμητικών πλακιδίων κ.τ.λ. Συγκριτικά τους πλεονεκτήματα η ενσωμάτωση μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, το μικρό τους βάρος και η ταχύτητα τοποθέτησης. Παρέχουν ευελιξία σχεδιασμού (διπλή στρώση, τοποθέτηση μονωτικών υλικών) και με χαμηλά κινούμενα διαχωριστικά. Με κατάλληλη επένδυση με φύλλο μολύβδου επιτυγχάνουμε σύστημα ακτινοπροστασίας.

Κινητών Μερών
Βασίζονται στην τοποθέτηση έτοιμων πάνελ αλουμινίου με επένδυση γυψοσανίδας, υαλοπινάκων, ταπετσαρίας, PVC, ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης. Πλεονέκτημα η δυνατότητα των πλαισίων του χωρίσματος να παρέχουν την ευχέρεια στα διάφορα στοιχεία να τοποθετηθούν, μετακινηθούν, προσαρμοστούν.

Τοιχοποιϊες Τσιμεντοσανίδας
Είναι συστήματα δόμησης με τσιμεντοσανίδες τοιχοποιίας υψηλής ποιότητας. Πλεονεκτούν ως προς την ταχύτητα και την καθαρότητα της κατασκευής, το χαμηλό κόστος εργασιών, την κορυφαία ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυραντοχή. Παρέχουν περισσότερο ωφέλιμο χώρο και ασφάλεια σε σεισμό.

Περισσότερα : www.manifest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου