11/4/13

Ποιότητα - Υγιεινή

Η Manifest εφαρμόζει ό,τι προβλέπεται από επικαιροποιημένους κανόνες υγιεινής και όλες εκείνες τις διαδικασίες που απορρέουν από την εμπειρία-γνώση ή προκύπτουν από την «ανάγνωση» της καθημερινής πρακτικής.

Παράλληλη επιδίωξη αποτελεί, οι εστιαζόμενοι να παραμείνουν υγιείς, ενεργητικοί και δραστήριοι, χωρίς να εξασθενεί το μυϊκό σύστημα, χωρίς να αποστερούνται από εκείνα τα θρεπτικά συστατικά, τα απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, χωρίς γευστικές ισοπεδώσεις.


Έτσι ανασκοπούμε και βελτιώνουμε διαρκώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών, καθώς επίσης και την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών στην κατεύθυνση επίτευξης της Ολικής Ποιότητας, με έλεγχο όλων των διαδικασιών, των παραμέτρων και των παραγόντων που συνδέονται και επηρεάζουν την Ολική Ποιότητα.

Με υιοθέτηση κανόνων και υψηλών προτύπων υγιεινής κατά την παρασκευή, συντήρηση, μεταφορά, παρουσίαση, σερβίρισμα των εδεσμάτων, διενεργώντας παράλληλα ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε διαδικασία ή φάση.

Ακολουθούμε πιστά νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού, στον κατάλληλο πιστοποιημένο εξοπλισμό για όλα τα στάδια, στη σύγχρονη τεχνολογία στην παραγωγική διαδικασία, με υψηλά standards υγιεινής χωρίς παρεκκλίσεις ή συμβιβασμούς.

Με προτάσεις ασφαλείς υγειονομικά που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, γιατί το ταξίδι των γευστικών εμπειριών οφείλει να είναι και ασφαλές και απολαυστικό.

Με προϊόντα υψηλής ποιότητας, με σταθερές προδιαγραφές, με συνέπεια και αυστηρή τήρηση των δεσμεύσεων.

Υποβαθμισμένα ή αμφίβολης ποιότητας υλικά ή πρώτες ύλες, δεν έχουν θέσεις στα προϊόντα μας.

Με ορθές πρακτικές παραγωγής-παρασκευής, χρήση πιστοποιημένου εξοπλισμού, υιοθετώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στα συστήματα και τις μεθοδολογίες.

Όλες οι διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης είναι συμβατές με το σύστημα αυτοελέγχου διασφάλισης της ποιότητας των παραγόμενων, από τη μελέτη HACCP.

Με συνέπεια και ευθύνη στα Πρωτόκολλα υγιεινής διατροφής, στην αναντικατάστατη αξία της ισορροπημένης διατροφής που χαρίζει ενέργεια, ενισχύει το μεταβολισμό, μέσα από μια καθημερινή μοναδική εμπειρία ποιότητας.

Με επαγγελματικά γεύματα, πάντα ξεχωριστά και ιδιαίτερα, με ποιοτικές λύσεις και εναλλακτικές προτάσεις, για όλο το φάσμα επισιτιστικών αναγκών σε επιχειρήσεις.

                                                                                                             Περισσότερα : www.manifest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου