11/4/13

Εξυπηρέτηση Ποιότητας

Οι αυτόματοι πωλητές είναι μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με κεντρική μονάδα επεξεργασίας (C.P.U) με δυνατότητα προγραμματισμού για εύκολη χρήση, που λειτουργούν με νομίσματα ή χαρτονομίσματα, δίδουν ρέστα, μετατρέπονται σε σύστημα πληρωμής, με κάρτα (προπληρωμένου ποσού), με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, με δυνατότητα ψύξης, συντήρησης, θερμοθαλάμου σε κατάλληλες θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας 24ωρη και 7ήμερη απρόσκοπτη λειτουργία, εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη.

Η νέα γενιά αυτόματων πωλητών βελτιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας, με προηγμένα υλικά κατασκευής που διασφαλίζουν αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία.

Οι αυτόματοι πωλητές δημιουργούν ένα αυτόνομο και αυτοδύναμο σημείο εξυπηρέτησης, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια μικρή ή μεγαλύτερη στάση.

Διαθέτουμε αυτόματους πωλητές για κάθε ανάγκη αλλά και κάθε περίσταση.

Μέσα από τη μελέτη των δεδομένων της διαθεσιμότητας της εγκατάστασης και των χώρων, την αξιολόγηση των αναγκών που ανακύπτουν, εγκαθιστούμε το κατάλληλο σύστημα αυτόματων πωλητών.

Σύστημα που ικανοποιεί το προσωπικό της εγκατάστασης αλλά και τον απαιτητικό επισκέπτη.

Όπου η δημιουργία κυλικείου είναι δύσκολη, δημιουργεί προβλήματα, είναι ανέφικτη ή και δαπανηρή, ή η λειτουργία του δεν καλύπτει όλο το φάσμα ή το χρόνο της εξυπηρέτησης, οι αυτόματοι πωλητές με μικρό (ή περιορισμένο) κόστος για υπηρεσίες μεγάλης αξίας, είναι στη διάθεση της εγκατάστασης, δημιουργώντας 24ωρο vendingshop.

Η τροφοδοσία γίνεται με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, σύμφωνα με τις επιλογές σας, με ψυγεία μεταφοράς, σεβασμό στους κανόνες υγιεινής και σύμφωνα με τις απαιτήσεις για την εσωτερική θερμοκρασία.

Η εξυπηρέτηση με αδιάλειπτη λειτουργία και τροφοδοσία, χωρίς εκπτώσεις στην υγιεινή, φέρει την υπογραφή της Manifest.

                                                                                                               Περισσότερα : www.manifest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου