10/9/14

Λόγοι για να ανακαινίσετε το χώρο εργασίας σας“Σε τι θα ωφελούσε μια επιχείρηση να πραγματοποιήσει ανακαίνιση στους χώρους της;”

Για κάποιους η ανακαίνιση μπορεί να αποτελεί μία χρονοβόρα δουλειά, για κάποιους άλλους ένα μεγάλο οικονομικό εμπόδιο. Όμως, αντί να το δούμε ως εμπόδιο, θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως μία καινούρια αρχή για την επιχείρησή μας.

Με την ανακαίνιση, συνεισφέρουμε τόσο στον εργονομικό τομέα της δουλειάς όσο και στην ψυχολογία των υπαλλήλων. Δεν αλλάζουμε απλά την εικόνα και την δομή στο γραφείο μας, αλλά κυρίως βοηθάμε στο να ανέβει η ψυχολογία του προσωπικού, με αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας κάθε υπαλλήλου.

Η εργονομία που  προσφέρουν τα καινούρια έπιπλα και ο σύγχρονος εξοπλισμός , τα χρώματα στους τοίχους, η σωστή θερμοκρασία ακόμη και ο φωτισμός του χώρου, μπορούν να «ζωντανέψουν» και να δημιουργήσουν την ευχάριστη  ατμόσφαιρα που επιθυμούν οι υπάλληλοι στον εργασιακό τους χώρο.

Επίσης, όταν ένας πελάτης ή υποψήφιος πελάτης περνάει την πόρτα της εισόδου μίας εταιρείας, αυτομάτως αρχίζει να αξιολογεί βάση των όσων βλέπει τριγύρω του και της αίσθησης που αποπνέει ο χώρος. Μία ανακαίνιση του χώρου βοηθάει έτσι ώστε η επιχείρηση  να αντικατοπτρίζει την εικόνα και το ύφος που εσείς θέλετε.

Αφιερώνοντας χρόνο στην διαμόρφωση ενός ευχάριστου και άνετου - για εσάς, τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας - εργασιακού χώρου,  δημιουργείτε τις καλύτερες συνθήκες για να αυξηθούν οι επιτυχίες της εταιρείας σας. 

                                                                                                                Περισσότερα: www.manifest.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου