19/4/16

5 «Τοξικοί» άνθρωποι που πρέπει να βγάλετε αμέσως από την ζωή σας!Οι άνθρωποι που πρέπει να είναι στην ζωή μας πρέπει να μας εμπνέουν και όχι να μας κάνουν να αισθανόμαστε άσχημα.
Υπάρχουν όμως άνθρωποι του περιβάλλοντός μας που μόνο κακό μας κάνουν παρά καλό και καλό θα ήταν να τους βγάλουμε από την ζωή μας:

Τους ανθρώπους που μας κρίνουν συνεχώς για τις επιλογές μας. Οι άνθρωποι που είναι στην ζωή μας πρέπει να στηρίζουν τις επιλογές μας και όχι να μας κρίνουν συνεχώς με άσχημο τρόπο. Όταν κάποιος μας κατακρίνει , δεν μας συμβουλεύει  αλλά μας υποτιμά.
Αυτοί που χάνουν συνεχώς την υπομονή τους και ξεσπάνε πάνω σας. Όλοι μας έχουμε τις άσχημες στιγμές μας αλλά δεν ξεσπάμε στους άλλους. Άρα γιατί να το κάνει κάποιος σε εσάς;
Εκείνοι που δεν είναι ειλικρινείς απέναντί σας. Το ψέμα δεν οδηγεί ποτέ σε κάτι καλό. Αν κάποιοι σας λένε συνεχώς ψέματα δεν το κάνουν για το καλό σας αλλά για να σας βλάψουν.
Αυτούς που σας εκμεταλλεύονται. Οι άνθρωποι αυτοί δεν δείχνουν άμεσα πως σας εκμεταλλεύονται. Αρχικά προσπαθούν να χειρίζονται τον τρόπο σκέψης σας και τα συναισθήματά σας έτσι ώστε να κάνετε αυτό που εκείνοι θέλουν και όχι αυτό που πραγματικά θέλετε.
Αυτούς που σας πληγώνουν. Γιατί να έχετε κάποιον στην ζωή σας που σας πληγώνει και σας κάνει να νιώθετε άσχημα; Όπως εσείς  τους φέρεστε με σεβασμό τότε το ίδιο πρέπει να απαιτείτε και από τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου