27/5/16

Δυο λόγια καλά και… γευστικά ala Manifest!

Η καλλιέργεια των καλών σχέσεων μεταξύ ανθρώπων, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων των ενεργών πολιτών, αλλά και μελών μικρότερων κοινωνιών όπως είναι οργανισμοί, όμιλοι, σχολεία και εταιρείες.
Η ορθή επικοινωνία, οι σχέσεις αλληλοεκτίμησης και συνεργασίας μεταξύ των μελών μιας ομάδας εργασίας, αυξάνουν τις δυνατότητες της. Οι αρμονικές σχέσεις δημιουργούν τις προϋποθέσεις, για συνεχείς επιτυχίες με αύξηση της αποτελεσματικότητας.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι δια μέσου των οποίων, τόσο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι όσο και οι εργοδότες με τους συνεργάτες και τους πελάτες τους, μπορούν να δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Ένας από αυτούς είναι η συνεύρεση για ανταλλαγή καλών εταιρικών νέων, ευχών επιτυχίας και ετήσιας στοχοθέτησης. Το εταιρικό catering της Μanifest δε θα μπορούσε να λείπει από τέτοια events! Αναλαμβάνοντας όλο το κομμάτι διοργάνωσης, είτε σε χώρο των εταιρειών πελατών, είτε σε προτεινόμενο, μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων έρχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο «απαιτητικούς καλοφαγάδες». Το προσωπικό της Manifest σπεύδει πάντα ευγενικά και πρόσχαρα να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Το έμπειρο μάτι των εποπτών της Manifest θα σταθεί σε κάθε λεπτομέρεια εξασφαλίζοντας το άρτιο αποτέλεσμα!
Μη διστάσετε να μας ζητήσετε κάθε σας γαστρονομική επιθυμία. Βρισκόμαστε πάντα, στη διάθεσή σας! Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες ΟΠΑΠ, Interamerican, ΤUV Austria Hellas, Γερμανός, Isomat, Janssen και πολλές άλλες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στις αντίστοιχες αναθέσεις catering.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου