17/7/17

Απορρόφηση υπαλλήλων καθαρισμού σε εξωτερική εταιρία διαχείρισης κτιρίων

Οι εταιρίες του σήμερα κάνουν την έξυπνη κίνηση και προσλαμβάνουν εξωτερικές εταιρίες καθαρισμού. Είναι εξαιρετική ιδέα να αναλαμβάνει μία εξωτερική εταιρία τον καθαρισμό και τη συντήρηση της επιχείρησής σας ώστε εσείς να μπορείτε να αφοσιωθείτε στις αμιγώς επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Πολλές επιχειρήσεις θεωρούν δύσκολο και κυρίως χρονοβόρο το να ασχολούνται με την καθαριότητα του εργασιακού χώρου. Υπάρχουν φορές που η επιχείρηση έρχεται αντιμέτωπη με βρώμικα γραφεία καθώς το προσωπικό καθαρισμού λείπει σε άδεια. Σε άλλες περιπτώσεις έχει να αντιμετωπίσει θέματα όπως την εξάντληση των προϊόντων καθαρισμού και τη μη έγκαιρη αντικατάστασή τους. Για να μη συμβεί αυτό η διοίκηση της επιχείρησης πρέπει να παρακολουθεί και αυτό το κομμάτι.

Για να αποφεύγονται τέτοια μπερδέματα και κακοδιαχειρίσεις, πολλές εταιρίες αναθέτουν σε εξωτερικές εταιρίες , τον καθαρισμό και τη διαχείριση του κτιρίου. Αυτές οι εταιρίες γνωρίζουν πολύ καλά πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Η καθαριότητα είναι το κυρίαρχο μέλημα των εταιριών που αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των επαγγελματικών κτιρίων στην Αθήνα. Και για αυτό εστιάζουν όλη τους την προσοχή στο να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Φέρνουν εις πέρας με επιτυχία σε καθημερινή βάση το δύσκολο και σημαντικό έργο της καθαριότητας του επαγγελματικού χώρου δίνοντας τη δυνατότητα στους υπαλλήλους της επιχείρησης να εργαστούν ανεμπόδιστα σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον.
Το πιο σημαντικό στοιχείο στο να προσλαμβάνει κανείς εταιρίες καθαρισμού είναι ότι έχουν πάντα επιπλέον εργατικό δυναμικό. Έτσι ο εργοδότης δεν έχει να ανησυχεί για τις άδειες, τις αργίες, τις διακοπές κλπ. των υπαλλήλων καθαρισμού. Για όλα φροντίζει η εταιρία διαχείρισης κτιρίων. Ακόμα και το έργο των επιστατών, επιβλέπεται από κατάλληλα επιλεγμένους επόπτες.
Όταν μια επιχείρηση προσλαμβάνει μία εταιρία διαχείρισης κτιρίων για αυτές τις εργασίες, οι μέχρι τότε εσωτερικοί υπάλληλοι καθαρισμού της επιχείρησης χάνουν τη δουλειά τους. Σε αυτή την περίπτωση κάποιες εταιρίες όπως η Manifest παρέχουν τη δυνατότητα να απορροφήσουν τους συγκεκριμένους υπαλλήλους στο δικό τους εργατικό δυναμικό. Αυτή η ενέργεια είναι ευεργετική και για τους υπαλλήλους που αποκτούν μία σταθερή εργασία αλλά και για την εταιρία καθαρισμού η οποία επωφελείται από την εμπειρία τους.
Η διαδικασία της απορρόφησης διενεργείται σύμφωνα με τον νόμο και τους όρους της τρέχουσας εργατικής νομοθεσίας. Για να επιτευχθεί αυτό η εταιρία καθαρισμού τηρεί πολύ ισχυρά κριτήρια σε ότι αφορά την πρόσληψη και απασχόληση των υπαλλήλων καθαρισμού. Αυτό κάνει τους πρώην εσωτερικούς υπαλλήλους καθαρισμού της επιχείρησης να νιώθουν ασφαλείς και ικανοποιημένοι με τη συνεργασία τους με τον καινούριο τους εργοδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου